صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۵, شنبه

وسایل و ابزار پخت شیرینی و تهیه دسر و کرم

علاوه بر ابزار و وسایل آشپزی برای پختن انواع شیرینی و تهیه دسرها و کرم ها وسایل ذکر شده در زیر لازم است . البته برای طبخ بسیاری از غذاها به فر چندان نیازی نیست ، ولی تهیه حتی یک نوع شیرینی ، بدون فر میسر نیست مگر شیرینی هایی که در روغن سرخ می شوند ، مانند زولوبیا و بامیه ، انواع نان پنجره ایی و غیره ...
1. صفحه گرد فلزی برای کیک میوه ای (تارت) و انواع دسر (کرم و...)
2. قیف مشکل که قطر سوراخ آن از 2 میلیمتر تا 2 سانتیمتر است
3. قیف دندانه دار (برای تزئیین دسر)
4. قیف بریده بریده (برای تزئیین دسر)
5. کفگیر
6. اجاق برقی با ترموستات
7. تخم مرغ زنی دستی
8. قالب انواع کیک های کره ای و کشمشی
9. قالب های تخم مرغی شکل دو طرف باز
10. قالب کیک و کرم
11. قالب کوچک گرد برای کیک و شیرینی دو طرف باز
12. ابزار مخلوط کن خمیر
13. کیسه پلاستیکی مخصوص قیف
14. قلم موی پهن (برای چرب کردن قالب ها و سینی های شیرینی پزی)
15. همزن برقی
16. انواع قاشق های چوبی
17. دماسنج
18. لیوان مدرج
در آخر فری که حتما به طور خودکار روشن و خاموش شود و حرارت را به طور یکنواخت نگه دارد ، در غیر اینصورت هر اندازه هم که حرارت فر را کم کنیم پس از چند دقیقه درجه حرارت بالا می رود و غذا یا شیرینی می سوزد.
امید است در پرتو دقت و حوصله و با بهره گیری از وسایل ضروری در تهیه انواع شیرینی ها و دسرها و سایر خوراکی ها با هیچ مشکلی مواجه نشوید.

هیچ نظری موجود نیست: