صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۱۲, شنبه

اردور کرفس با سس ماست (مجارستانی)

مواد لازم برای 6 نفر
1 . کرفس مغزدار - 3 عدد
2 . روغن زیتون - 50 گرم (دو قاشق سوپخوری)
3 . آب مرغ - 1 لیوان (یا یک عدد قرص سوپ)
4 . ماست - 1لیوان
5 . سرکه - دو قاشق سوپخوری
6 . تخم مرغ پخته سفت - 3 تا 4 عدد
7 . جعفری خرد کرده - 1 قاشق سوپخوری
8 . پاپریکا (فلفل قرمز) - 1 قاشق مرباخوری
9 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
ساقه های سفت روی کرفس را می گیریم . یکی دو ردیف از ساقه های نازک آن را خرد می کنیم . مغز کرفس را که نرم و ترد است جدا می سازیم و از عرض به دو نیم می کنیم و می شوئیم و با کرفس های خرد شده در ظرفی می ریزیم. آب مر (یا یک قرص مرغ با یک لیوان آب) را با کمی نمک و فلفل روی کرفس ها می ریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم . در ظرف را می بندیم تا کرفس بپزد ، ولی زیاد له نشود یعنی مغز و ساق کرفس شکل خود را از دست ندهد.
کرفس ها را از آب مرغ خارج می کنیم و آب باقیمانده را می گذاریم بجوشد تا آب آن در حدود دو قاشق شود. ساقه های خرد شده کرفس را در ظرفی مناسب می ریزیم .
روغن زیتون و سرکه را کم کم با ماست مخلوط می کنیم و دو قاشق آب مرغ و کرفس با کمی نمک و فلفل و پاپریکا و جعفری خرد شده را در ماست می ریزیم.
دو سه قاشق از این سس را برمیداریم ، بقیه را با کرفس های خرد و پخته داخل ظرف مخلوط می کنیم. مغزهای دو نیم شده کرفس را روی آن می چینیم ، کمی سس ماست باقیمانده را روی آن می دهیم . زرده های تخم مرغ را روی ساق های کرفس رنده می کنیم .

اردور کرفس با سس ماست (مجارستانی)

اردور کرفس با سس ماست (مجارستانی)

هیچ نظری موجود نیست: