صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۳, پنجشنبه

راهنمای وبلاگ آشپزی

1. در غالب دستورهای این کتاب اندازه ها به دسی لیتر معیین شده اند برای به دست آوردن این مقدار در صورت عدم دسترسی به لیوان های مدرج باید دانست که یک لیوان معمولی مساوی است با یک پنجم لیتر یعنی 2 دسی لیتر.
2. در تهیه بعضی از خوراک های ماهی دستور داده شده است که بعد از طبخ ماهی روی آن مفداری سس (مایونز) یا سس (شوفروآ) ریخته شود .
باید توجه داشت که بعد از طبخ باید ماهی کاملا سرد شود و بعدا دستور فوق عمل گردد و الا اگر ماهی گرم باشد سس روی آن آب می شود.
3. دستورات غذایی معمولا برای مصرف 6 تا 8 نفر است مگر اینکه تذکری دیگر داده شده باشد.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

از شنیدن خبر فوت خانم رزا منتظری خیلی ناراحت شدم من خیلی دوستشون داشتم