صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۱۲, شنبه

پوره لوبیا سفید (روسی)

مواد لازم برای 6 نفر
1 . لوبیای سفید - 500 گرم
2 . سبزی معطر(نعناع،ترخان و جعفری خرد شده) - 2 قاشق سوپخوری
3 . روغن زیتون - 1 لیوان معمولی
4 . پیاز متوسط - 1 بوته
5 . سیر - 2 تا 4 پره
6 . سرکه - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
7 . گردوی خرد شده - 50 گرم
8 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه

بهتر است لوبیا را چند ساعت بعد خیس کنیم که زودتر بپزد. لوبیا را با کمی نمک و سیر و پیاز پوست کنده و مقداری آب که کاملا روی لوبیا را بگیرد با حرارت ملایم می پزیم ، تا کاملا پخته شود و آب آن به خوردش برود . بعد آن را از ماشین پوره رد می کنیم .سپس روغن زیتون را کم کم در پوره لوبیا می ریزیم و بهم می زنیم تا روغن کاملا جذب لوبیا شود . بعد سرکه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . سبزی و گردو را میریزیم و به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شوند . سپس آن را در ظرفی مناسب برای سرو میریزیم .
پوره لوبیا سفید (روسی)

پوره لوبیا سفید (روسی)

هیچ نظری موجود نیست: