صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ دی ۲۸, شنبه

پذیرایی ناهار

روی میز ناهار نیز می توان سفره های کتان سفید و یا دستمال های مخصوص زیر بشقاب قرار داد . فاصله بین هر نفر باید در حدود 75 سانتیمتر باشد وسط میز را می توان با سبد میوه یا ظرف گل تزئین کرد .
بشقابها باید کاملا با یک فاصله روبروی هم قرار گیرند کارد و چنگال و قاشق به ترتیب پذیرایی برای شام قرار داده می شود - برای هر نفر دو عدد گیلاس جلوی بشقاب قرار می گیرد .
کارد کره خوری و چنگال با قاشق دسرخوری ممکن است در بشقاب کوچکی طرف چپ بشقاب اصلی و بالای چنگال قرار بگیرد.

هیچ نظری موجود نیست: