صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۳۰, چهارشنبه

راتاتوی

مواد لازم
1 . پیاز درشت - 2 تا 3 عدد
2 . بادنجان متوسط - 5 تا 6 عدد
3 . کدوی متوسط - 3 تا 4 عدد
4 . گوجه فرنگی درشت - 5 تا 6 عدد
5 . فلفل سبز دلمه ای - 2 تا 3 عدد (و یا فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود 150 گرم نیز ممکن مصرف کرد)
6 . سیر - 2 تا 3 پره
7 . سبزی معطر - یک دسته کوچک (نعناع ، ترخان و جعفری )
8 . روغن زیتون - 150 گرم (یک پیمانه سرخالی)
9 . نمک به مقدار کم
طرز تهیه
پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم .
بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.

راتاتوی

راتاتوی

هیچ نظری موجود نیست: