صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۲۲, سه‌شنبه

طرز طبخ مارچوبه

مارچوبه را ممکن است درسته پخت و یا بطول 2 تا 3 انگشت برید و بعد طبخ کرد . سر مارچوبه معمولا لطیفتر از ته آن است. ممکن است سر آنرا بطول 3 انگشت برید و به مصرف تزیینات کنار غذا رسانید , در هر حال برای پختن مارچوبه نیز آب جوش می آوریم و مارچوبه را در آب جوش میریزیم و می گذاریم بپزد بعد آنرا در صافی میریزیم آ‘ آن که رفت با کره و انواع سس به مصرف میرسانیم . ( در صورتیکه مارچوبه کمی سفت و ریشه دار باشد باید ورقه روی آنرا تراشید و از مغز نرم آن استفاده کرد )


طرز طبخ مارچوبه

طرز طبخ مارچوبه

هیچ نظری موجود نیست: