صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ بهمن ۳۰, چهارشنبه

پاته جگر

مواد لازم برای 6 نفر
1 . جگره بره یا خرگوش چرخ کرده - یک کیلوگرم
2 . کره - 150 گرم
3 . مغز نان سفید - 3 عدد
4 . جعفری خرد شده - 2 تا 3 قاشق سوپخوری
5 . سیر - یک بوته
6 . شیر -یک لیوان
7 . نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
طرز تهیه
نان را با شیر نمدار می کنیم بعد جگر را به دقت تمیز مینمائیم و می شوئیم و خرد می کنیم سیر را دان دانه و نیم کوب می نمائیم و با 100 گرم کره سرخ می کنیم تا طلایی شود . آنگاه ته ظرف نسوز را چرب می کنیم و نان های مرطوب را که کمی خرد کرده ایم ته ظرف می ریزیم و سیر سرخ شده و جعفری را روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل و ادویه می زنیم ، ممکن است دو عدد تخم مرغ سفت کرده را رنده کنیم و با جگر و کمی نمک وفلفل و ادویه مخلوط سازیم و این مخلوط را داخل ظرف بریزیم ، بقیه کره را قطعه قطعه می کنیم و روی آن می چینیم و به طریق بن ماری در فر به مدت نیم ساعت و با حرارت 350 درجه طبخ می کنیم .
نکته : جگر از گوشت های بسیار لطیف است و با طبخ به مدت کم به شکل خوندار و خوشمزه تر است و در صورتی که بخواهیم خونابه جگر گرفته شود می توان جگر را بعد از خرد کردن با مقداری کره کمی سرخ کنیم و بعد 15 دقیقه به طریق بن ماری طبخ نمائیم و با همان ظرف سر میز ببریم

پاته جگر

پاته جگر

هیچ نظری موجود نیست: