صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۷ اسفند ۲۵, یکشنبه

سینی اردور آرتیشو و مارچوبه

مواد لازم
1 . کنسرو قلب آرتیشو - 7 عدد (کنسرو آن آماده فروش است)
2 . کنسرو مارچوبه سبز - 2 قوطی کوچک
3 . سس مایونز - 1 لیوان
4 . تروف - 8 قطعه (یک نوع قارچ سیاه یا زیتون سیاه)
5 . خامه - 100 گرم
طرز تهیه
سس مایونز را با خامه و کمی سرکه مخلوط می کنیم ، مقداری از سس را کف ظرف گرد مناسبی می ریزیم . سرهای مارچوبه را به شکل شعاع وسط ظرف می چینیم و قلب های آرتیشو را دور آن قرار می دهیم . قارچ را در کره کمی سرخ می کنیم . روی آرتیشوها کمی سس می ریزیم و روی هر کدام یک قطعه قارچ یا زیتون قرار می دهیم.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

سلام . من لینک شما رو گذاشتم از این که دوست جدیدی در دنیای مجازی پیدا کردم خوشحالم.