صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۳, پنجشنبه

سس خامه

برای یک لیوان سس خامه 2 عدد زرده تخم مرغ را با کمی نمک با همزن برقی خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود . خامه را به تدریج با زرده تخم مرغ مخلوط کرده ، 2 تا 3 قاشق سوپخوری سبزی خرد کرده (ترخان،جعفری،گشنیز) را با 1 قاشق مرباخوری خردل و 2 تا 3 پره سیر که نرم کوبیده شده باشد ، داخل سس خامه و زرده می ریزیم و هم می زنیم .
به اندازه کافی نمک و 2 تا 3 قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کرده می چشیم و نمک و ترشی آن را مطابق ذائقه اندازه می نمائیم.

هیچ نظری موجود نیست: