صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۱, سه‌شنبه

مادلن

مواد لازم

1 . آرد سفید گندم - 225 گرم(2 پیمانه)

2 . شکر - 175 گرم(1 پیمانه سرخالی)

3 . کره - 150 گرم

4 . تخم مرغ - 5 عدد

5 . پکینگ پادر - 1 قاشق مرباخوری

6 . وانیل - 2/1 قاشق چایخوری (یا کمی پوست لیموترش رنده شده)

طرز تهیه

برای تهیه این شیرینی به قالب های مخصوص کاسه ای کوچک احتیاج داریم.ابتدا قالب را چرب کرده،کمی آرد روی آن می پاشیم.تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم،شکر و وانیل را در آن می ریزیم و با همزن برقی خوب مخلوط می کنیم،بطوریکه شکر کاملا حل شود و مایه غلیظ و کشدار گردد.بعد پکینگ پادر را به آن اضافه کرده،مخلوط می نماییم؛کره را کمی گرم می کنیم، به حدی که فقط نرم شود؛داخل مایه تخم مرغ می ریزیم؛باز هم می زنیم تا مایه صاف و یکنواخت شود و در آخر کار آرد را بتدریج داخل سایر مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم.فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نماییم.

.مایه را به یک اندازه در قالبهای آماده شده که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم ریخته،قالبها را در سینی فر می گذاریم.سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره فر قرار می دهیم.نان ها باید پف کرده،کمی طلایی شوند.سینی را از فر خارج کرده،بعد از سرد شدن نانها را از قالب بیرون می آوریم.از قالب بزرگ خانه خانه مطابق شکل هم می توان استفاده نمود.

مادلن


مادلن

هیچ نظری موجود نیست: