صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۵, شنبه

سوپ گوجه فرنگی سرد

این سوپ در فصل تابستان بسیار مطبوع است
مواد لازم برای 6 نفر
1 . گوجه فرنگی رسیده قرمز - 2 کیلو گرم
2 . ژامبون - 150 گرم
3 . خیار کوچک - 2 تا 3 عدد
4 . لیمو ترش - 2 تا 3 عدد
5 . قرص سوپ در صورت امکان - 1 عدد
6 . نعناع و ترخان خرد کرده - 1 قاشق سوپخوری
7 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را پس از شستن از ماشین مخصوص پوره رد کرده صاف می نمائیم، تا پوست و زوائد آن کاملا گرفته شود . قرص سوپ را در کمی آب حل کرده یک جوش می دهیم ، که حل شود . آن را از صافی رد کرده داخل پوره گوجه فرنگی می ریزیم . بدون استفاده از قرص سوپ هم می توان این سوپ را تهیه کرد،چون به قدر کافی مطبوع و لذیذ است.
آب لیموها را گرفته داخل گوجه فرنگی می ریزیم . 2 تا 3 لیوان آب خیلی خنک در آن ریخته نمک و ترشی سوپ را اندازه می نمائیم .
(سوپ گوجه فرنگی سرد نباید زیاد شل و روان باشد و نه زیاد غلیظ و سفت).
ژامبون و خیار را به شکل چهار گوش کوچک بریده داخل سوپ می ریزیم .سوپ را در سوپخوری بلورین قشنگی ریخته ، کمی خیار و ژامبون وسط آن می ریزیم . نعناع و ترخان را روی آن می پاشیم . در ظرف مناسبی مقداری یخ خرد شده می ریزیم و ظرف سوپ را روی یخ قرار می دهیم . می توانیم یک عدد لیمو ترش را دو نیم کرده ، کنار ظرف بگذاریم تا هر کس سوپ را با طعم ترش تر دوست دارد از آن استفاده کند.

هیچ نظری موجود نیست: