صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ فروردین ۱۵, شنبه

خمیر بابا Pâte à Baba

مواد لازم
1
. آرد سفید - 1.5 پیمانه (175 گرم)
2. کره - 50 گرم
3. پکین پادر-2 قاشق مرباخوری (یا خمیر ترش یک قاشق سوپخوری)
4. پودر قند - یک قاشق سوپخوری
5. شیر نیم گرم - نصف پیمانه(در حدود یک دسی لیتر)
6. تخم مرغ - 2 عدد
7. نمک به مقدار کم

طرز تهیه
بکین پادر یا خمیر ترش را در شیر حل میکنیم ، نمک و تخم مرغ ها را با این مایه مخلوط می نمائیم. آرد را در ظرف گودی که بهتر است فلزی باشد میریزیم (ظرف را قبل از ریختن آرد کمی گرم کنید) وسط آرد را گود می کنیم و مایه بکین پادر یا خمیر ترش را وسط آرد می ریزیم و آرد را با این مواد مخلوط می نمائیم و خوب مالش میدهیم به طوری که مایه کاملا کش پیدا کند.
خمیر را باید حدود 4 تا 5 دقیقه به حالت کش دادن ورز بدهید ، بعد روی خمیر را بپوشانید و خمیر را در جای گرمی بگذارید تقریبا یک ساعت بماند.
کره را با پودر قد مخلوط کنید و به هم بزنید تا کره کاملا نرم و لطیف شود بعد خمیر را که باید حجم آن دو برابر شده باشد با کره مخلوط نمائید و حدود 4 تا 5 دقیقه دیگر خمیر مخلوط با کره را به صورت کشیدن ورز دهید و این عمل را 4 تا 5 دقیقه دیگر ادامه می دهیم .
این خمیر برای تهیه شیرینی های کوچک یا بزرگ بابا آماده است.
در صورتی که بخواهیم این خمیر بهتر ور بیاید ممکن است به جای یک ساعت دو ساعت در جای گرم بگذاریم بماند، بعد کره و پودر قند را مخلوط کنیم و ممکن است به جای بکین پادر یک قاشق غذاخوری رداستار را در کمی آب نیم گرم حل کنیم و بعد مصرف کنیم (رداستار نوعی مایه خمیر خشک است)

هیچ نظری موجود نیست: