صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۱۳, یکشنبه

سفید ران با پسته

مواد لازم
1 . گوشت سفید ران که به شکل لوله است - 1 قطعه در حدود 1.5 کیلوگرم
2 . مغز پسته - 100 گرم
3 . پیاز متوسط - 2 عدد
4 . هویج متوسط - 2 عدد
5 . سیر - 2 تا 3 عدد
6 . نعناع و ترخان - 1 دسته کوچک
7 . کره - 75 گرم
8 . نمک و فلفل به قدر کافی
گوشت سفید ران ، قسمتی از ران گوساله به طور مشخص به راحتی از سایر قسمت ها جدا می شود. گوشتی است به شکل لوله و سفید و بسیار نرم که خیلی زود،حتی بدون ریختن آب پخته شده و خیلی نازک به شکل حلقه های منظم بریده می شود.
طرز تهیه
سطح گوشت را با نوک کارد تیزی چند سوراخ عمیق می کنیم و در هر سوراخ یک عدد پسته قرار می دهیم . کره را در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود.
گوشت را در ظرف قرار می دهیم ، در ظرف را می بندیم .گاهی گوشت را زیر و رو میکنیم تا اطراف گوشت سرخ شود. بعد نصف لیوان آب و پیاز خرد کرده و هویج و دسته سبزی های معطر را در ظرف کنار گوشت می ریزیم.
کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم ،می گذاریم گوشت بپزد.معمولا اگر گوشت گوساله جوان باشد با این مقدار آب پخته خواهد شد وگرنه بعد از تمام شدن آب اگر پخته نشد کمی آب به آن اضافه می کنیم . وقتی گوشت پخته د ، باید در حدود نصف استکان آب باقی بماند . گوشت را در دیس قرار می دهیم سس گوشت را از صافی رد می کنیم . چند ورق از گوشت را می بریم ، بقیه را که یک قطعه است در دیس گذاشته ، قطعات بریده شده را به طور منظم بالای آن قرار می دهیم وسس گوشت را روی آن می ریزیم.

هیچ نظری موجود نیست: