صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اردیبهشت ۲۱, دوشنبه

مربای پوست پسته

مواد لازم
1 . پوست پسته - 1 کیلو گرم
2 . شکر - 2 کیلو گرم
3 . آب - 4 لیوان
4 . آبلیمو یا جوهر لیمو به اندازه ای که مربا ترش نشود
طرز تهیه
پوست پسته را می جوشانیم تا کمی نرم شود. سپس آن را به مدت 10 تا 12 ساعت در آب سرد نگه می داریم . دو سه بار آب آن را عوض می کنیم و می جوشانیم تا تلخی آن کاملا از بین برود. شکر را با 4 لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته ، روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و شکر حل شود.
شربت را از صافی رد می کنیم و دوباره روی آتش می گذاریم ، پوست پسته آماده شده را در شربت میریزیم . وقتی شربت جوش آمد ، حرارت را کمی ملایم می کنیم ، زمانی که شربت غلیظ شد و قوام آمد،کمی جوهرلیمو یا آبلیمو به آن می زنیم. بعد از چند جوش آن را از روی آتش بر می داریم .
لازم به توضیح است که پسته دو پوست دارد ، از پوست اول که نرم و تازه است ، استفاده می شود. و جوهر لیمو برای شکرک نزدن مرباست ، نباید به حدی ریخت که مربا ترش شود،باید ترشی آن نا محسوس باشد.

مربای پوست پسته

مربای پوست پسته

۱ نظر:

کویریات گفت...

وواااای چه باحال تا حالا نشنیده بودم!! خیلی جالب بود!