صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ خرداد ۱۵, جمعه

کوفته چینی

مواد لازم برای 4 نفر
1 . گوشت چرخ کرده بدون چربی - 500 گرم
2 . سویا سس - 2 قاشق سوپخوری
3 . آرد ذرت - 1 قاشق غذاخوری
4 . کلم برگ سفید کوچک - 1 عدد (در حدود 500 گرم)
5 . مغز کرفس - 1 عدد
6 . روغن مایع - 4 قاشق سوپخوری
7 . نمک به قدر کافی
طر نهیه
1 قاشق از سویا سس و کمی نمک و نصف قاشق آرد ذرت را با گوشت مخلوط کرده ، خوب مالش می دهیم و آن را به 12 قسمت تقسیم کرده ، از آن کوفته های کوچکی درست می کنیم .
کلم را به صورت رشته های باریک خرد کرده ، می شوئیم.کرفس را به شکل خلال نازک به طول 3 تا 4 سانت خرد می کنیم. 2 قاشق روغن را در تابه مناسبی ریخته، روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کلم و کرفس را کمی در آن سرخ نموده، نصف لیوان آب در آن می ریزیم .
یک قاشق سویا سس را به آن اضافه کرده، کمی نمک می زنیم. میگذاریم با حرارت ملایم کرفس و کلم 2 تا 3 دقیقه بجوشند و کمی نرم شوند.
نصف قاشق آرد ذرت را با آن مخلوط می نمائیم . در تابه جداگانه دو قاشق روغن ریخته ، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود ، ولی دود نکند. کوفته های آماده را در تابه ریخته ، تابه را آهسته می غلطانیم که کوفته ها به تابه نچسبد ، با قاشق آنها را زیر و رو می کنیم تا کمی سرخ شوند، بعد کوفته ها را با کلم و کرفس مخلوط می کنیم می گذاریم 2 تا 3 دقیقه روی آتش بماند، گاهی آنها را هم می زنیم و بعد در ظرف می کشیم ، به طوری که کلم و کرفس کف ظرف قرار گیرد و کوفته ها روی آن چیده شود.

هیچ نظری موجود نیست: