صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ بهمن ۳۰, جمعه

حریره بادام

مواد لازم
1 . بادام 200 گرم
2 . آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
3 . شكر 2 قاشق سوپخوری
طرز تهيه
روي بادام را آبجوش ميريزيم و پوست آنرا فروي ميكنيم ( ممكن است از بادام پوست گرفته آماده استفاده كنيم در اينصورت 150 گرم كافي است ) بعد آنرا چرخ ميكنيم و در پارچه نازكي ميريزيم و 2 تا 3 ليوان آب روي آن ميريزيم و شيره بادام را خوب ميگيريم بطوريكه آب كاملا سفيد و كمي غليظ شود و بشكل شير در بيايد و بعد آرد برنج را درآن حل ميكنيم و شكر را نيز اضافه مي نمائيم و در ظرف لعابي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب بهم ميزنيم تا جوش آمده كمي غليظ شود و بعد از روي آتش بر ميداريم در ظرف ميكشيم و بعد از سرد شدن صرف ميكنيم چون حريره براي مريض است شكر آن قدر كمتر باشد يهتر است و تا حديكه قابل خوردن باشد ميشود شكر آنرا كم يا زياد نمود .

هیچ نظری موجود نیست: