صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۸ اسفند ۱, شنبه

دلمه کرپ فرانسوی

مواد لازم
1 . کرپ نازک و لطیف 16 عدد
2 . سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم
3 . کره 100 گرم
4 . تخم مرغ پخته 4 عدد
5 . پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم
7 . خامه 100 گرم
8 . ژامبون یا کالباس 200 گرم
9 . خردل یک قاشق مربا خوری
10 . نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با 100 گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.
داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.

هیچ نظری موجود نیست: