صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۴, جمعه

شربت به لیمو

مواد لازم
1 . به - 2 کیلو
2 . شکر - 2 کیلو
3 . آبلیمو - نصف استکان
4 . آب - 4 لیوان
طرز تهیه
به را تمیز می کنیم و می شوئیم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهارقاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از ماشین رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و شکر را با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم، بعد شربت را از صافی رد می سازیم و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید، بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.

هیچ نظری موجود نیست: