صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ خرداد ۲۶, چهارشنبه

کرم نارگیل

مواد لازم
1 . زرده تخم مرغ - 6 عدد
2 . خامه - 250 گرم
3 . شکر - 200 گرم (1 لیوان)
4 . شیر - 2 لیوان
5 . وانیل - نصف قاشق چایخوری
6 . ژلاتین - 5 ورق (در حدود 15 گرم)
7 . نارگیل تازه رنده شده - 200 گرم
طرز تهیه
بهتر است نارگیل تازه را با ماشین مخصوص به شکل رشته های باریک رنده کنیم.
قالب مناسبی را کمی چرب می کنیم ، زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط نموده ، خوب می زنیم تا کاملا پف کرده ، غلیظ و کشدار شود. شیر را می جوشانیم و کم کم داخل زرده تخم مرغ می ریزیم .
ژلاتین را خرد کرده و در ظرف کوچکی ریخته ، روی بخار آب جوش می گذاریم (مثل کتری) هم می زنیم تا ژلاتین کاملا حل شود ، بعد ژلاتین را با تخم مرغ که باید گرم باشد مخلوط نموده ، می گذاریم کمی سرد شود.
کمی از نارگیل را کنار می گذاریم ، بقیه را با خامه داخل مایه زرده تخم مرغ و شکر می ریزیم و هم می زنیم تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند. بعد مایه را در قالب می ریزیم و قالب را در یخچال می گذاریم تا کرم کاملا بسته شود.
پس از آنکه کرم بسته شد، قالب را از یخچال بیرون آورده ، یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم (آب باید تا لب قالب برسد).
ظرف مناسبی را روی دهانه قالب می گذاریم و کرم را در ظرف برمی گردانیم و نارگیل رنده شده را بر روی کرم و اطراف آن می ریزیم.

هیچ نظری موجود نیست: