صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ مرداد ۱۳, چهارشنبه

آش آلو

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

1 . برنج - 200 گرم ( در حدود یک پیمانه )

2 . لپه - 75 گرم نصف لیوان

3 . سبزی (تره – جعفری - نعناع – گشنیز) - یک کیلو

4 . روغن - 150 گرم ( یک پیمانه)

5 . گوشت چرخ کرده - نیم کیلو (یا مرغ نسبتاً کوچک در حدود یک کیلو)

6 . آلو تازه - 1 کیلو تا 5/1 کیلو (آلوی خشک 250گرم )

7 . پیاز - دو تا سه عدد

8 . نمک و فلفل بقدر کافی
طرز تهیه

پیاز را خرد می کنیم دو سه قاشق از روغن را کنار می گذاریم و پیاز خرد کرده را با بقیه روغن به حدی سرخ می کنیم که طلائی شود، بعد پنج شش لیوان آب می ریزیم و لپه را تمیز می نمائیم و به آن اضافه می کنیم و می گذاریم لپه نیم پز شود .
در صورت مصرف مرغ باید مرغ را به دقت تمیز کردو داخل آش انداخت تا مرغ نیز بپزد. بعد برنج رامی ریزیم ، بعد از پخته شدن برنج سبزی را خرد می کنیم و به آش اضافه می نمائیم و استخوان های مرغ را می کشیم و بهم می زنیم تا آش کاملاً جا بیافتد آنگاه هسته های آلو را می گیریم و اضافه می نمائیم و باندازه کافی نمک و فلفل می زنیم و در صورتیکه آش ترش بشود کمی شکر به آن اضافه می کنیم .
در این آش اگر گوشت بکار بردیم آنرا کوفته ریزه می کنیم و موقع ریختن برنج کوفته را نیز در آش می ریزیم .

آش را در ظرفی می کشیم و با بقیه روغن و کمی نعناع خشک ،نعناع داغ درست می کنیم و روی آش می دهیم . در صورتیکه آلوی خشک مصرف کردیم آلو را دو تا سه ساعت خیس می نمائیم و وقتی برنج کمی پخته شد داخل آش می ریزیم .

هیچ نظری موجود نیست: