صفحه نخست | انواع غذا | انواع شیرینی | انواع دسر | هنر پذیرایی و نکات آشپزی | Iranian Foods

۱۳۸۹ مرداد ۱۶, شنبه

اردور اسفناج

مواد لازم برای 6 نفر
1 . اسفناج - 2 کیلو گرم
2 . کره - 100 گرم
3 . جوش شیرین - 1 قاشق چایخوری
4 . تخم مرغ پخته شده سفت - 2 عدد
5 . گوجه فرنگی درشت - 1 عدد
6 . نمک و فلفل بقدر کافی
7 . سیر - 2 تا 3 پر
طرز تهیه
ساقه های اسفناج را کمی گرفته،می شوئیم،بدون خرد کردن در ظرف مناسبی می ریزیم. جوش شیرین را در یک لیوان آب حل کرده،داخل ظرف اسفناج می ریزیم. کمی نمک به آن می زنیم و ظرف را روی آتش قرار می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد، ولی زیاد له نشود.
اسفناج را در صافی می ریزیم و با پشت قاشق کمی روی آن فشار می دهیم که آب آن گرفته شود، بعد سیر را می کوبیم، کره را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود.
اسفناج و سیر را مخلوط کرده ، در کره کمی سرخ می کنیم، به حدی که فقط کره جذب اسفناج شود و آب اسفناج کشیده شود. بعد آن را در ظرف مناسبی می کشیم. تخم مرغ ها را حلقه کرده روی اسفناج می چینیم. کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم. گوجه فرنگی را به شکل خلال می بریم و به شکل ضربدر (X) روی تخم مرغ را تزئین می کنیم.
وقتی اسفناج پخته و آماده شد می توانیم 100 گرم خامه با آن مخلوط نمائیم.